Opsætning af Filt og Væv

Opsætning af filt og væv i Storkøbenhavn

Københavns Boligrenovering ApS tilbyder opsætning af filt på vægge og loft i Storkøbenhavn.

Væg og filt er et materiale af glasfiber, og kan under de rette forhold bruges overalt på vægge og loft.

Det flotteste resultat kommer ved en total afrensning af gammelt tapet og papir til fast bund.

Hvordan tager man tapet af væggen

Inden du begynder arbejdet. luk alle vinduer, de bliver meget fugtigt i rummet, Husk så at passe på dit gulv, da der ikke kan tåle alt det vand der kommer ved siden af, så derfor rul afdæknings plastik ud, inde arbejdet sættes i gang. 

Det kan være svære at få tapet af, vi anbefaler at skære /riser overfladen så man kommer under malingen, efter påsmøres vand med lidt opvaskemedel brug grene en malerrulle, denne proces skal du gentage flere gang påsmør vand med opvaskemedel med 10-12 minutter mellem rum, når du har gjort der 3-5 gange kan du let skrabe tapet af. er der flere lag tapet, så er det på samme måde det skal gøre som du har gjort. 

Alt tapet ligge nu på plastikket, nu kan du rulle det hel samme og smide der i en plastik sæk, husk at smide den uden for, så vandet ikke løber ud og beskadiger dit gulv, herefter kan du igen åben vinduer, og lade vægge tørre ud, tag kun et rum af gangen, da det skal gøre på engang, dit gulv kan ikke tåle fugt i længer tid. hvis det ikke er en opgave for dig så lad os gøre det, vi har erfaringen og materialerne til opgaven.

Herefter skal vægge gemmegås for større huler, som skal lukkes, når det er gjort, skal vægge fuldspartles 2-3 gange og slibes til en helt glat overflade, vægge grundes go der kan opsætte filt eller væv alt efter hvad du ønsker.

TILBUD PÅ OPSÆTNING BÅDE AF FILT OG VÆV

Kontakt Københavns Boligrenovering ApS og få et gratis tilbud på tlf.: 23 21 60 70​

FIRMA

​Københavns Boligrenovering ApS

CVR: 25722086

ADRESSE

Sønderkær 32

2650 Hvidovre​

KONTAKT