Spartling og Fuldspartling

Fuldspartling af loft og vægge i Storkøbenhavn

Københavns Boligrenovering ApS tilbyder spartling og fuldspartling af vægge og loft i Storkøbenhavn.

Vi har mange års erfaring og daglig rutine medspartling og fuldspartling af loft og vægge.

Alle der ønsker en glat og pæn overflade på deres loft eller vægge, bør overveje fuldspartling under renovering af boligen.

Fuldspartling fortages på en ren og fast overflade, det vil sige for vægge, må der ikke side tapet eller tapet rester på, og hvis der sidde kridt, skal det vaskes af til ren bund. herefter skal større hulle lukkes. fuldspartlingen kan fåretages af 2-3 gange og slibes med en giraf (herefter det kan være nødvendigt at slibe overgange, i mellem spartlingerne for den uøvet), til en glat overflade. det samme gøre med lofter. Husk der skal grundes med mikrodispersgrunder for du kan få noget til at hæfte op overfladen. dette er vigtigt, for hvis er skal opsætte filt i loftet/vægge og det ikke skal løsne sig. 

Det er også vigtigt at bruge de rigtige materialer til opgaven, vi bruger kun de professionel produkter som vi kender, det vil sige vi ved hvad vi arbejde med og den sundhedsrisiko vi påføre os selv og kunderne, hvad er meget vigtigt for os.

Der findes også en spalteløsning til vådrum og en del spartel løsninger til husfacader som vores malermester også klare.

Vores malermester udføre overstående opgaver over alt i København og omegen, vi har mange åres erfaring med fuldspartling af lofter og vægge.

Vi kan også lave et tilbud på opsætning af filt og væv eller andre løsninger, vi har muligheden at afslutte med et perfekt malerarbejde ved at grunde filten og male loft eller væg 2-3 gange.

Skulle du få lyst til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud fra vores malermester i dag, er du meget velkomme til at kontakte os. Vi spartler alle vægge og lofter for dig.

Kontakt Københavns Boligrenovering ApS og få et gratis tilbud på tlf.: 23 21 60 70

FIRMA

​Københavns Boligrenovering ApS

CVR: 25722086

ADRESSE

Sønderkær 32

2650 Hvidovre​

KONTAKT