Murer Nørrebro. Vi tilbyder alle former for murerarbejde.

Københavns Boligrenovering ApS har egen murerafdeling kommer også på Nørrebro.

Fælles for alle håndværkere i Københavns Boligrenovering ApS er de mange års bygningserfaring. Vi har bl.a. erfaring i at lave tilbygninger, ombygninger, nyt badeværelse, facaderenovering, fugerenovering, murer- og flisearbejde samt mindre og større renoveringsopgaver.

Alle kan have brug for en professionel murer til at ordne håndværksmæssige opgaver og derfor dækker vi hele København og omegn. Hvis du ønsker et dygtigt hold til at laver din opgave, så vil vi hjertens gerne søger for, at hjælpe dig godt på vej.

Vi har stor erfaring med renovering og andet murerarbejde, af gamle lejlighed på Nørrebro og resten af København.

Udover at vil laver total løsninger på badeværelser, renoverer vi sætningsskader på facader og kælder.

Badeværelser vi har meget stor erfaring med at udvide et toilet til et badeværelse, og samme med en vvs installatør kan vi lave en samlet løsning på opgaven.

For ar kunne udvide toilette til et badeværelse skal der nedtages vægge og opgaver tager om sig. det er vigtigt at finde en murermester der har prøvet det før, det er her vi kommer på banen med vores store erfaring på området, det er bare at kontakte os, og høre hvordan det hele foregår, når man renover et badeværelse, vi kan samme sætte den rigtige løsning til dig, og lave et til tilbud med alle opgaver, så du har overblik over opgavens omfang og priser.

Renovering af kælder er blevet en nødvendighed, og kommer alle til gode i ejendommen, der findes mange løsninger, herunder isolering af loft og ny belysning, vægge der oppudses og behandles med en godkendt maling så det er diffusionsåben.

Vi lave også sammenlægning af lejligheder. dette indebære tit der er en bærende hvor i der isætte en dør eller dobbelt dør, da væggen er bærende skal der udføres beregning af en bygningsingeniør inden arbejdet kan udføres, vi anbefaler vores murer Nørrebro, til at løse dine opgaver.

Blandt andet tilbyder vi følgende murerarbejde:

  • Støbearbejde
  • Ombygning
  • Nyt badeværelse
  • Facaderenovering
  • Fugerenovering
  • Murer og flise arbejde
  • Renovering af kælder
  • Små og store renoverings opgaver

Vi klarer alle dine opgaver, overalt i København!

Ønsker du et tilbud fra vores Murer Nørrebro så kontakt os.

Ring efter et gratis tilbud i dag på tlf: 23 21 60 70.

FIRMA

​Københavns Boligrenovering ApS

CVR: 25722086

ADRESSE

Sønderkær 32

2650 Hvidovre​

KONTAKT

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.