Søger du murer Vesterbro? Så er du kommet til den rette.

Københavns Boligrenovering ApS din murer Vesterbro ? Vi kommer i hele det storkøbenhavnske område og tilbyder forskellige ydelser.

Professionelt murerarbejde i høj klasse, vi har kommet gemmen mange på Vesterbro og lavet murer arbejde.

Vi har stor erfaring med at lave nye badeværelse, og kan lave et komplet tilbud, med murer og vvs arbejde til dig.

Vi søger selv for at planlægge hele opgaven for alle håndværkerne , så den samles arbejdstid bliver så kort som muligt, dog skal van forvente et helt nyt badeværelse på 2-3 m2 hvor der kun er et toilet på 1m2 det tager ca 4-5 uge fra start til slut, da det er en meget stor opgaver både vvs arbejde og murerarbejde, hertil kommer el og malerarbejde, der er en del tørrer tid. Vi kan ikke sige på forhånd, Hvad det koster at bygge et nyt badeværelse, uden at have være hos dig, da den svinger meget, alt efter hvilken muligheder der. Der er flere kunder der selv ønsker at lave noget, og det er også muligt hos os.

Se også vores lille Galleri.

Københavns Boligrenovering udføre også;

Nedtagning af ikke bærende og bærende vægge samt retableringen loft og gulv og vægge, kan vi også klare, hvis der er kabler, stikontakter eller andet el, kan vores el installatør flytte det, til en anden væg.

Blandt andet tilbyder vi følgende murerarbejde:

  • Nyt badeværelse
  • Støbearbejde
  • Fugerenovering
  • Murer og flise arbejde
  • Renovering samt reparation sætningsskader
  • Små og store renoverings opgaver

Fælles for alle vores håndværkere er, at de har mange års erfaring i faget, og dermed kan varetage selv de mest komplekse opgaver. For os er kundens tilfredshed vigtig og vi går meget op i at overholde de aftalte rammer. Vi lægger derfor også stor vægt på, at blive enige om nogle præmisser som er realistiske, så ingen ender med at blive skuffede.

Vores murer Vesterbro køre tit i området, og kan også lave et tilbud til dig.

Tøv ikke – ring efter et gratis tilbud i dag på tlf: 23 21 60 70 eller udfyld formularen til højre.

Se også vores Referencer.​

FIRMA

​Københavns Boligrenovering ApS

CVR: 25722086

ADRESSE

Sønderkær 32

2650 Hvidovre​

KONTAKT

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.