Renovering af Badeværelse i København

Søger du Renovering af badeværelse? Så er du kommet til det rette sted

​Københavns Boligrenovering ApS udfører alle former for renovering, af toiletter og badeværelser. Vores murerafdeling har over 20 års erfaring, med renovering af badeværelser, og ombygning af toiletter til badeværelser, i Storkøbenhavn og omegnen.

Renovering af badeværelse er et af de dyre rum at sætte i stand. Ombygning af toilet til badeværelse, kan være en stor omgang, og renoveringen tager også mellem 3-5 uger at udføre.

Ved renovering af et gammelt toilet til et badeværelse, skal der nødvendigvis støbes gulv og isættes nyt gulvafløb. Vi er med medlem af Dansk Byggeri, og som kunde hos os er du omfattet af Byg Garanti, som en ekstra sikkerhed for dig der ikke kender os.

Vi har et godt sammenarbejde 2 autoriserede VVS og El firmaer, så vi sammen kan løse alle de opgaver, der må være ved renovering af badeværelser i København.

RING I DAG FOR ET GRATIS TILBUD TLF.: 23 21 60 70 ELLER UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Badeværelset er som regel det første rum man træder ind i, når man starter sin dag – og derfor sætter vi stor pris på at skabe dejlige og flotte badeværelser, så vores kunder altid kan starte deres dage med et smil.

Desværre har mange boliger i København toilet- og badefaciliteter, som trænger til et håndværksmæssigt løft. Her kan vi hjælpe! Vi tager gerne ud og laver et gratis og uforpligtende tilbud på det drømmebadeværelse, som passer dig!

Sommetider kan det blive nødvendigt at udbygge selve toilet- eller badeværelsesrummet for at kunne opnå det ønskede badeværelse. Dette kan vi hjælpe med, ved at flytte vægge i dit hjem, så du kan få den optimale plads, du har behov for. Ved renovering af badeværelse, skal der tage hensyn til dem der bor nedenunder, da man normalt arbejde med samlinger af afløbsrør.

Det hele klares trygt og sikkert, og vi sørger for at alle regler er opfyldt i forbindelse med byggeprocessen, herunder vådrumsbehandling, valg af det rigtige gulv – så du slipper for al besvær og bekymring.

Husk at søge en byggetilladelse i god tid.

Hvis du bor i en andelsforening, skal du også have en fuldmagt fra bestyrelsen. Ydermere kan det være, at ejendommen har nogle et regelsæt der skal med i opgaven, udover hvad der kræves fra kommunen, ved renovering af vådrum (Badeværelset).

Skal du have renoveret dit badeværelse så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

​Opsætning af fliser i badeværelse.

Vi foretager renovering af badeværelser i København

Ring i dag for et gratis tilbud tlf.: 23 21 60 70 eller udfyld kontaktformularen!

Skal du ud og kigge på fliser kan vi anbefale Mosaikjørnet

Se vores Galleri

FIRMA

​Københavns Boligrenovering ApS

CVR: 25722086

ADRESSE

Sønderkær 32

2650 Hvidovre​

KONTAKT

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.