​Udskiftning af Plankegulv​

Udskiftning af Plankegulv

Københavns Boligrenovering ApS fortager udskiftning af plankegulve i Storkøbenhavn!

Vi tilbyder altid planker af 1 sortering , som passer til de fleste boliger.​

Vi tilbyder også opretning af bjælkelaget ved udskiftning af plankegulv.

Som færdigbehandling af overflade kan også tilbydes lud, sæbe, olie eller lak som afslutning.

Ved udskiftning af gulv opsættes også nye fodpaneler. Vi forsøger altid at finde fodpaneler i samme højde og model som de nuværende fodpaneler, det er med til at bevare den rigtige æstetik og gavner især ældre boliger.

Vi udskifter plankegulve overalt i København og Frederiksberg.

Vores tømrermester laver et færdigt tilbud, vi anbefaler et 30mm massivt ask planke gulv til boligen, overfladen er meget stærk, og farven i træet varm, og spændende at kikke på. Vi har gemme flere år lagt denne gulv type, og med og anbefalinger fra vores kunder, kan vi også godt anbefale dette produkt til dig også, Kontakt os for et gratis tilbud og opmåling af gulvet.

I de fleste lejligheder er det muligt at genanvende de gamle fodpaneler, vi anbefaler at skifte til nye i samme stil.

Gulvet kan være et godt valg, hvis man har hund pga. den hårde overflade.Vores gulvmand kan også slibe andre gulve. Gulvet er noget dyre ind fyrretræ, men holder til huset skal rives ned. Noget andet er af fyrre/ gran træ har en meget blød overflade og er ikke som de gamle gulve der er i lejligheden.​​

​Malerarbejde:

Ved større opgaver kan der blive nødvendigt at male vægge og lofter når rummet nu er ryddet, det kan vi også hjælpe med.

El Arbejde:

Når gulvet og fodpaneler er af og det syntes du ikke har stikkontakter nok, så er der masse muligheder for at trække kabel unde det kan ses bag efter.

Kontakt Københavns Boligrenovering ApS og få et gratis tilbud på tlf.: 23 21 60 70

Udskiftning af Plankegulv : Ask 30 mm gulvet har fået slebet overfladen, samt fået 3 x mat lak

FIRMA

​Københavns Boligrenovering ApS

CVR: 25722086

ADRESSE

Sønderkær 32

2650 Hvidovre​

KONTAKT

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.