Om os

Vores ambition er, at være de bedste, til at udføre professionel renovering.

Hvem er Københavns Boligrenovering ApS?

Os med de bedste tilbudspriser

​Københavns Boligrenovering ApS er et tømrer og murerfirma med et veluddannet personale, på 4 højt professionelle håndværkere.

Vi har stor ekspertise med hensyn til at renovere ældre ejendomme mm. i København, og vi sætter en ære i, at udføre et pænt stykke arbejde, i en høj kvalitet. For os er det vigtig, at kunden er tilfreds, igennem hele processen.

Vores ambition er, at være de bedste, til at udføre professionel renovering, af ældre ejendomme i København og omegn.

Vi sørger for en høj kvalitet og holdbarhed, hvilket kommer kunden til gode på længere sigt. Vi varetager arbejdsopgaver både for private og erhverv.

Fordeling af opgaver

Direktør Per Hansen
Opmåling og tilbudsberegning af tømrer , el ,vvs, murer og maleropgaver.

Vi søger at hjælper dig, med dine renoverings opgaver.

Se også vores referencer.

Priser

Timepriser kan bruges i ved eksempelvis ekstra arbejde, og til meget små opgaver.

I langt de fleste tilfælde anbefales det, at der bliver lavet et personligt tilbud. Tilbuddet forhindrer misforståelser i forbindelse med et projekt, og leverer sikkerhed for kunden.

 • Timesats for tømrerarbejde kr. 476,00 + 25% moms = 595,00Kr.
 • Timesats for malerarbejde kr. 432,00 + 25% moms = 540,00Kr.
 • Timesats for murerarbejde kr. 488,00 + 25% moms = 610,00Kr.
 • Servicevogn + værktøj er indlagt i timeprisen.
 • Tillæg for kørsel kr. 300,00 + 25 % moms = 375,00Kr.

Tillæg for parkering – Billetter hvor det er nødvendig ellers skal forvises en fri p- plads til vores varebiler.​

Betingelser for at få håndværkerfradrag

 • Du skal have almindelig skattepligt i Danmark og være fyldt 18 år inden udgangen af det år, hvor arbejdet blev udført.
 • Ægtefæller og samlevere med fælles økonomi kan dele fradraget uanset, hvem der har betalt. Hver ægtefælle/samlever kan i 2021 få fradrag for op til 25.000 kr. for både håndværkerydelser (12.500 i 2020) og serviceydelser (6.200 kr. i 2020). Beløbet overføres ikke automatisk, så indtast hver jeres andel i jeres årsopgørelse
 • Hvis andre i en husstand, fx dine børn over 18 år, skal have fradrag for udgiften, skal de have betalt et beløb svarende til fradraget. Beløbet skal betales elektronisk, enten til håndværkeren, eller til den i husstanden, som har betalt håndværkeren.
 • I en helårsbolig skal du bo der, mens arbejdet udføres.
 • Du kan kun få fradrag til vedligeholdelse og reparation af en eksisterende helårsbolig eller fritidsbolig. Du kan altså ikke få fradrag for nybyggeri. Du kan heller ikke få fradrag for arbejde i forbindelse med anlæggelse af have – det er kun de tilbagevendende arbejder med vedligeholdelse af haven, der giver mulighed for servicefradrag.
 • Kun ejerne af en fritidsbolig (og deres ægtefæller) kan få fradrag for fritidsbolig. Du kan ikke få fradrag for serviceydelser, hvis du lejer dit sommerhus ud.
 • Selv om du har både helårsbolig og sommerhus, kan du højst få fradrag for 25.000 kr. i 2021 for håndværkerydelser (12.500 kr. i 2020) og serviceydelser (6.200 kr. i 2020).
 • Husk, at det kun er arbejdslønnen, du kan få fradrag for.

Få tilbudspriser

Ring i dag for et gratis tilbud tlf.: (+45) 23 21 60 70 eller udfyld kontaktformularen!