Skal du have nye vinduer?

Vores tømrermester kører i hele København og Frederiksberg, og laver opmålinger.

Vi hjælper med at indsætte dine nye vinduer i København

​Københavns Boligrenovering ApS foretager vinduesudskiftning over alt i Storkøbenhavn

At udskifte de gamle vinduer giver en besparelse på varmeregningen fremadrettet, samt komfort, og ikke mindst en fryd for øjet.

Vi leverer og monterer alle vindue- og dørtyper der er tilsluttet Dansk Vindueskontrol (DVK). Vi anbefaler Rationel Døre og vinduer, som passer godt ind i husets udsende. Vinduerne er overfladebehandlet i flere farver og leveres med 2 eller 3 lags energiruder med varm kant (Energiklasse A).

Fra opmålingen til du modtager tilbuddet går der ca. 3-6 dage. Når vinduerene først er bestilt, skal man forvente at der går ca. 4-6 uger til modtagelse.

Arbejdstiden pr. vindue varierer meget efter størrelsen og placering, og ikke mindst den afslutning, der skal fortages indvendig og udvendig.

Normal afslutning ved udskiftning af vinduer, er lister indvendig og elastiskfuge udvendig. Alternativt kunne man lave en murerfuge med fiber udvendig

Vi foretager opmåling og laver et tilbud ganske gratis!

Der bliver lagt vægt på, at de nye vinduer passer ind i ejendommenes udseende, for at tage hensyn til æstetikken. Vi udskifter vinduer og døre ofte og har derfor stor erfaring igennem flere års arbejde. Udskift dine vinduer og spare mange penge på varmeregningen.

Normal vedligeholdelse af vinduer i træ: Vinduer og vinduesrammer males inden de er 7 år, og igen inden der er gået 10 år, efter den sidste behandling. Vores malermester kommer grene ud og gennemser dine vinduer og vinduesrammer, samt kommer med et tilbud på en malerbehandling.

Vores tømrermester kører i hele København og Frederiksberg, og laver opmålinger. Vi har de bedste tilbud, på udskiftning af vinduer i København.

Vinduesudskiftning er en god investering

Københavns Boligrenovering ApS supplerer dig også med information, om fremtidig vedligeholdelse for alle vinduer og døre. Dette sikrer dig et holdbart produkt i mange år. Ved udskiftning af vinduer på større ejendomme, kan der være mange penge at spare, ved at lave facaderenovering på samme tid, når stilladset allerede er oppe.

Vinduesudskiftning er en god investering både for dig og for ejendommen. Udskiftning af vinduer i København udføres i høj kvalitet. Bestil et gratis og uforpligtende tilbud i dag på tlf.: (+45) 23 21 60 70.

Vinduesskiftning fortaget på ejendom i Søborg.

Vi hjælper med at indsætte dine nye vinduer I københavn

Ring i dag for et gratis tilbud tlf.: (+45) 23 21 60 70 eller udfyld kontaktformularen!